Filosofie

Het aankopen van een eigendom is een droom van velen en vergt een belangrijke beslissing. Velen bouwen slechts nmaal in hun leven en niet iedereen vermoedt dat er heel wat bij komt kijken.

Bergmans Projectontwikkeling staat voor goede begeleiding en maatwerk
Bergmans Projectontwikkeling staat garant voor een goede dienstverlening en begeleiding tijdens het ganse proces van eigendomsverwerving. Wij bieden een uitstekende service en dit rekening houdend met de individuele wensen van de koper. Het afwerkingsniveau laat alle ruimte voor een persoonlijke invulling van stijlen. Door op plan te verkopen geeft Bergmans Projectontwikkeling elke kandidaat-koper de kans om zijn/haar appartement of woning volledig naar eigen keuze in te richten.

Bergmans Projectontwikkeling staat voor kwaliteit
Bergmans Projectontwikkeling doet beroep op zorgvuldig geselecteerde aannemers voor de ruwbouwwerken en de verscheidene afwerkingen, zoals voor badkamer, keuken, vloeren, Wij oefenen permanent controle uit op hun werk. Bovendien worden de bouwwerken regelmatig gecontroleerd door de architect en ingenieurs. Zij zien erop toe dat alles wordt uitgevoerd volgens de plannen en het lastenboek. Het is een werk van lange adem, in elke fase getoest aan een welomlijnde visie, met als uiteindelijk resultaat projecten die zich kunnen beroepen op een relevante en langdurige waarde, zowel financieel als emotioneel. Zo bouwt Bergmans
Projectontwikkeling eigentijdse woongelegenheden die garant staan voor een aangename manier van leven.

Bergmans Projectontwikkeling staat voor slim investeren
Bergmans Projectontwikkeling investeert enkel in A-lokaties. De ontwikkelde sites zijn van uitzonderlijk hoge waarde en bieden de eigenaar een levenslange garantie. Op die manier is kopen bij Bergmans Projectontwikkeling kiezen voor meerwaarde in de toekomst.

Bergmans Projectontwikkeling staat voor veilige keuze
Elk onderdeel van een project heeft een solide juridische onderbouwing en de koper krijgt steeds een bankgarantie, waardoor kopen bij Bergmans Projectontwikkeling een veilige onderneming is. Bergmans Projectontwikkeling neemt geen risicos en zorgt voor een 100 % reglementaire aanpak van elk project.

Bergmans Projectontwikkeling creert verwachtingen en vult ze ook in!